mebana webáruház, webshop

Kategóriák

AJÁNLATUNK

AKTUÁLIS AJÁNLATUNK

Partnereink

 partner logo


 partner logo


 partner logo


 partner logo


 partner logo


 partner logo


 partner logo

Elérhetőségek

Mebana Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság

Tel: 06-20-404-2993

Cím: 2600 Vác, Görgey utca 23.
FÜRDŐSZOBAI TERMÉKEK alkategóriái

Fedezze fel fürdőszobai termékeink kínálatát!


Ahogy más eszközökön, berendezéseken a háztartásban, úgy a fürdőszobai termékeken is meglátszik egy idő után a rendszeres használat. Ilyen állapotukban igencsak negatív irányba befolyásolják a fürdő összképét, ráadásul egy elhasználódott zuhanyfüggöny hemzseg a baktériumoktól is. Ha Önnek bármilyen fürdőszobai kiegészítője elhasználódott vagy úgy érzi, hiányzik a helyiségből valamilyen eszköz, fedezze fel fürdőszobai termékeink kínálatát!

Fürdőszobai termékeink között megtalál minden olyan eszközt, kiegészítőt, amire a mindennapokban szüksége lehet, amikor a fürdőben tevékenykedik. Webáruházunkban a zuhanyfüggönyöktől kezdve egészen a kozmetikai tükrökig bármit megrendelhet. Fürdőszobai termékeinkkel így nemcsak igényes helyiséget alakíthat ki, hanem jól felszereltet is, ami a család minden tagjának igényeit kielégítheti.

Fedezze fel fürdőszobai kiegészítőink kínálatát és szerezze be a szükséges eszközöket! Ha a vásárlás előtt kérdései lennének termékeinkkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!


Fürdőszobai termékek a stílusos, komfortos fürdőért!


Időről-időre a fürdőszobának is szüksége van egy kis ráncfelvarrásra, hiszen napi használatnak tesszük ki, takarítószerekkel, kozmetikai termékekkel koptatjuk a felületeket. Valami mindig akad, amit ki kell cserélni, mert változik az ízlésünk, mert elromlik, mert eltörik vagy éppen bővíteni kell a meglévőket.

Szerezze be egyetlen helyről a hiányzó fürdőszobai termékeket és vásároljon meg mindent online, amire szüksége van! Webáruházunkban széles választékot talál fürdőszobai termékekből. Dekorációhoz és berendezéshez is tudunk színvonalas kínálattal szolgálni, ráadásul minden termékünket nagyon kedvező áron forgalmazzuk.

Zuhanyfüggönyök textilből vagy műanyagból, törölköző szárítók, csúszásgátlók vidám mintával, zuhanyfejek, fogasok, kapaszkodó rudak, kádkilépők, szennyestartók, csaptelepek és szappanadagolók is találhatóak nálunk. Nem csak választékban, de stílusban is igyekszünk vásárlóink kedvére tenni és biztosítani a minél többféle terméket.

Keressen meg minket bizalommal és érdeklődjön elérhetőségeinken fürdőszobai termékeinkről!
Bevásárlókosár

Kérjük, lépjen be.

Elfelejtett jelszó
Regisztráció
Nem tudok belépni

Átvételi lehetőségek

Személyesen Budapesten, Vácott 
                díjmentes


Futárszolgálattal történő kiszállítással
                1.390.-Ft
 

Hírlevél

GyártókWebáruház készítés és bérlés

0.11 mp
HÍRLEVÉLSSL biztonságos vásárlás     Webáruház bérlés